Resultaten voor homilie uitvaart

 
homilie uitvaart
INTEGRAAL. De homilie van de begrafenis van Luc De Vos Gent Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. De homilie van de begrafenis van Luc De Vos. 06/12/2014 om 1747: door lbo Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. De uitvaartdienst voor Luc De Vos werd zaterdagochtend geleid door bisschop Luc Van Looy.
uitvaart
Homilie EmmaĆ¼sparochie.
Pasen 2014 homilie Carlos Desoete. Uitvaart van priester Hugo Moerman 2013 homilie Carlos Desoete. Jezus bij Maria en Martha 16de zondag 2013 homilie Vincent Duyck Lc.10, 38-42. Pasen 2013 homilie Carlos Desoete. Gezin als levende cel 2012 homilie Marnix Galle.
Byzantijnse Kapel Drongen.
Homilie tijdens de uitvaart van Archimandriet Jozef Ghijs. door priester Renaat de Paepe. Wereldoorlog I is enkele jaren geƫindigd, maar de gevolgen ervan zijn overal merkbaar: vaak chaotische toestanden, landen en volkeren zijn op zoek naar nieuw evenwicht, naar herstel van de geleden schade; er is veel verborgen armoede en mensen proberen weer hoop en toekomst te zien, vragen worden gesteld naar wat de zin is van dit leven; heel geleidelijk openen zich nieuwe horizonten, maar bij velen blijft de vraag: waarom was dit nodig?
Paus Johannes Paulus II begraven De Tijd.
De begrafenisplechtigheid van de overleden paus op het Sint-Pietersplein werd vrijdag bijgewoond door 300.000 gelovigen op het Sint-Pietersplein en zowat vier miljoen mensen in de straten en op de kampeerterreinen van Rome. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Wat is het geheim van een goede preek? Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Ik vind het zelf heel belangrijk om veel zorg te besteden aan mijn preek, maar in de katholieke liturgie is de preek altijd het ondergeschoven kindje geweest. Opmerkelijk, want op het Tweede Vaticaanse Concilie in de jaren zestig is besloten dat de preek weer een vast onderdeel van de katholieke liturgie moest worden.
Arsacal Mgr. Hendriks.
Hieronder de homilie die ik heb gehouden. De plechtigheid, waaraan slechts beperkt kon worden deelgenomen vanwege de Corona-maatregelen, is via kathedraal TV nog te volgen. Helemaal onderaan dit bericht staan nog een serie frames van de videoregistratie. Preek bij de uitvaart van Mgr.
Fullscreen Page Parochie Duffel.
Uitvaart Preken Online.
Het archief voor de katholieke homilie. Kies je auteur. List of articles in category Uitvaart Titel Auteur Hits. Homilie bij de uitvaart van Wilfried Martens. Homilie bij uitvaart van Paul, priester en langdurig ziek. Ons geloof steunt op de verrijzenis.
ritueelbegeleiding.
De uitvaartplechtigheid, met urne of grafkist, zal zowel bij kerkelijk of burgerlijk karakter gelijkenissen bevatten. Zo zal bij de burgerlijke uitvaart het levensverhaal van de overledene aan bod komen. Bij een kerkelijke uitvaart is dat binnen de viering voorzien tijdens de homilie.

Contacteer ons