Op zoek naar cng?

 
cng
CNG/LNG: Goedkoper tanken en properder rijden Fokus Online.
Om maar meteen een misverstand uit de wereld te helpen: CNG en LNG zijn twee heel andere zaken dan het bekendere LPG. CNG en LNG zijn puur gas, respectievelijk samengeperst en vloeibaar, zegt Didier Hendrickx, Public Affairs Manager van gas.be.
Onze auto's' op aardgas CNG. Volkswagen. Opens an external link. Opens an external link. Opens an external link. Opens an external link. Opens an external link. Opens an external link.
In Wallonië genieten particulieren een korting van 500 bij aankoop van een nieuwe CNG Volkswagen, aangeboden door de beheerder van het distributienetwerk Ores of Resa. Meer informatie vindt u hier Niet-vervuilend. CNG vermindert de vervuiling, zowel wereldwijd als lokaal. CNG is veel milieuvriendelijker dan klassieke fossiele brandstoffen.
CNG Aardgas ANWB.
Benzine-autos kunnen ook voorzien worden van een installatie om op aardgas, ofwel CNG, te rijden. De meeste autos op CNG zijn echter vanaf de fabriek geleverd met een aardgas-installatie. CNG staat voor compressed natural gas. Het is in de basis hetzelfde soort gas als dat uit een gasfornuis komt, maar dan samengeperst onder zeer hoge druk.
CNG Biogas-E.
Schoon, krachtig en zuinig dat is het oordeel van vakjournalisten uit geheel Europa over de MAN Lions City GL CNG na de Bus Euro Test. De 1875, meter lange geledebus met een aardgasmotor zette de concurrentie op achterstand en legde beslag op de titel Bus van het Jaar 2015.
Rijden op gas: CNG en LPG-wagens DVV verzekeringen.
Rijden op gas: CNG en LPG-wagens. CNG en LPG: alles over autos op gas. LPG en CNG-wagens zijn milieuvriendelijker en zuiniger dan wagens op benzine of diesel. Ondanks het feit dat beide soorten wagens op gas rijden, zijn er grote verschillen.
CNG Gabriëls.
Contacteer ons: 32 53 78 98 78. Wat is CNG? CNG Compressed Natural Gas of aardgas voor voertuigen is momenteel de schoonste en goedkoopste fossiele brandstof. Kiest u voor CNG? Dan tankt u makkelijk en snel op ons tankstation te Merelbeke.
CNG: miskend alternatief AutoGids.
CNG, beter dans elektrisch? De belangrijkste aanbieders van CNG zijn Dats24, ENoRa Shell en Esso-tankstations, Fluxys, GPS Green Point Supplies, Pitpoint Total en Q8. In Vlaanderen vooral in Oost-Vlaanderen en Antwerpen zijn vrij veel CNG-stations te vinden, vooral dankzij Dats24 en Pitpoint Total.
CNG Volvo Car Belux.
Stel uw Volvo samen Vraag een offerte aan Aanbiedingen Stockwagens Prijslijsten Boek een testrit Volvo-verdelers Vergelijk Volvo-modellen Financiering en leasing Verzekering Fleet en bedrijfswagens Extended Services Overheid en Hulpdiensten Diplomats, Expats Military WLTP Accessoires Polestar Engineered Optimisation Volvo On Call Extended Services Service by Volvo Volvo Support Terugroepacties Catalogus accessoires Seizoensactie Kinderzitjes Integratie smartphone Lifestyle Collection CNG Ons verhaal Ons erfgoed Veiligheid Duurzaamheid connectiviteit Electrificatie Contact Verhalen en inspiratie Dit is Volvo Werken bij Volvo Volvo Car Gent Volvo Ocean Race Volvo Recharged Accessoires Verdelers Tweedehands Configurator Contact Volvo-ID aanmaken Volvo-ID beheren COVID-19 Support Careers Company Nieuwsbrief Verdeler Media/Pers GDPR Onderneming COVID-19.
Veiligheid van CNG-voertuigen duurzame mobiliteit Vinçotte.
LPG daarentegen Liquefied Petroleum Gas is een mengsel van propaan en butaan dat wordt gecomprimeerd onder een druk van 5 tot 7 bar. CNG kan bij omgevingstemperatuur in gasvorm worden opgeslagen. In tegenstelling tot LPG is CNG lichter dan lucht en bijgevolg mogen aardgasvoertuigen ook in ondergrondse garages worden geparkeerd.

Contacteer ons