Meer resultaten voor uitvaart segers

 
uitvaart segers
Peter Michielsen, auteur op De Uitvaartondernemer Pagina 2 van 4.
So far Peter Michielsen has created 77 blog entries. Gallery Julia Goossens. Peter Michielsen 2020-05-03T1556280000: mei 3rd, 2020 Familieberichten. Reacties uitgeschakeld voor Julia Goossens. Gallery Etienne Segers. Peter Michielsen 2020-05-03T1550120000: mei 3rd, 2020 Familieberichten. Reacties uitgeschakeld voor Etienne Segers. Camiel Van Hoyweghen.
uitvaart gouda
Uitvaart Callebaut Van den Steen Welkom! Condolatie.
op woensdag 29 augustus 2018 om 10 uur. Marie-Elise De Pauw. echtgenote van de heer Alfons Renneboog. Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid. in de parochiekerk van Sint-Bavo te Mere op. maandag 20 augustus 2018 om 11.15 uur. Maria-Louisa De Smet. weduwe van de heer Alfons Van Impe. Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid. in de kapel van het klooster van het WZC Avondzon, Botermelkstraat 12 te Erpe op. maandag 13 augustus 2018 om 10 uur. weduwe van de heer Joseph Van Wesepoel. Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid. in de kapel van het klooster van het WZC Avondzon te Erpe op. vrijdag 10 augustus 2018 om 10 uur. Godelieve De Boeck. echtgenote van de heer Severin Scheerlinck. Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid. in de kapel van het klooster van het WZC Avondzon te Erpe op. woensdag 8 augustus 2018 om 10 uur. echtgenoot van mevrouw Simonne Segers.
Online condoleren Rouwcenter Segers Roosdaal.
Veel gestelde vragen FAQ. Aulas Rouwcenter Segers. Rouwkamers / Rouwcenter. Bloemen en kransen. Laatste Facebook Posts. Vandaag namen we afscheid van een bekende vrouw in Roosdaal. Een stijlvolle dame, en ook de uitvaart was in stijl. rouwcentersegers uitvaartzorg pamel begrafenis Lees meer Lees minder.
Jan Segers, programmadirecteur van vtm Humo. Deel dit artikel. Loading.
Sinds 2005 is Jan Segers aan de beurt: een rijzige Limburger, die vermoedelijk van rock-'n-roll' weet. Ooit heeft hij Germaanse filologie gestudeerd, maar toen hij in dienst van de VMMa was, stelde hij op een dag vast dat hij meer van cijfers hield dan hij dacht.
Leo Segers is overleden ingedachten.be.
Door op het plus icoon te klikken kunt u het bericht vergroten. Door op het min icoon te klikken kunt u het bericht verkleinen. De pijltjes dienen om het bericht te verschuiven. De uitvaart wordt verzorgd door Uitvaartzorg Smeets Partner van DELA.
Fran├žois Seghers Wase Uitvaartplanner.
Echtgenoot van mevrouw Marianne De Meester. Uitvaart vindt plaats in de aula van het Uitvaartcentrum De Singel., Singel 13 te Sint-Niklaas op donderdag 31 oktober 2019 om 14 uur. Gelegenheid geven tot condoleren wil zeggen dat je openstaat voor het delen van je verdriet met anderen, dat je je door anderen wil laten troosten.
Uitvaartverzorging Verbist C. Overlijdensberichten.
De Pauw Maria. De uitvaartplechtigheid vond plaats op dinsdag 10 augustus 2021. De Pauw Maria Stuur dit bericht door naar het volgende e-mail adres.: Via deze weg willen we het droeve nieuws melden van het heengaan van: De Pauw Maria De uitvaartplechtigheid vond plaats op dinsdag 10 augustus 2021.
Erik Segers 07-02-2021 overlijdensbericht en condoleances Mensenlinq.nl.
Informatie over uitvaart en rouw. Wat zoek je? Home Overlijdensberichten Overlijdensbericht. Overlijdensbericht Erik Segers. Dit bericht delen.: Er zijn nog geen condoleanceberichten voor Erik Segers. Plaats zelf een condoleancebericht. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen.
Fried Segers De Ras.
Deze rouwbetuigingsruimte is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Fried Segers. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie.

Contacteer ons