Op zoek naar vertalen?

 
vertalen
Master of Arts in het vertalen Faculteit Letteren en Wijsbegeerte. Master of Arts in het vertalen Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Italiaans. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Russisch. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Spaans. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Duits, Turks. Master of Arts in het vertalen: Nederlands, Engels, Duits.
Master Vertalen Taalwetenschappen Graduate School of Humanities Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-bullhorn. icon-cal
Theorie en praktijk van het vertalen. Het masterprogramma Vertalen bouwt voort op de bachelormodule Theorie en praktijk van het vertalen. Studenten van alle taalopleidingen die deze module met succes hebben afgerond kunnen tot het programma Vertalen worden toegelaten. Het masterprogramma Vertalen is zowel een theoretische als een praktische opleiding.
Vertalen in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Vertaal Matrix voor vertalen.: interpreteren; overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. begrijpen; opvatten; tolken; uitbeelden; verbeelden; verpersonificeren; vertolken. overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. overbrengen; translateren; vertalen; vertolken. interpreteren; overbrengen; overzetten; translateren; vertalen; vertolken. Verwante definities voor vertalen.: het omzetten om bruikbaar te maken 1.
Vertalen 7 definities Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Wie is wie? Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Ontvang binnen 2u een vrijblijvende offerte. In dit filmpje nemen onze gratis vertaaltool en Google Translate een Japans recept onder handen. Drie keer raden welk gerecht het meest in de smaak valt. Over onze vertalingen.
De taal van Chrome wijzigen en webpagina's' vertalen Android Google Chrome Help.
Deze Help-content en informatie. Google Chrome Helpforum ENGELSTALIG Forum. De taal van Chrome wijzigen en webpagina's' vertalen. Je kunt de taal wijzigen die Chrome gebruikt en webpagina's' in Chrome laten vertalen. Webpagina's' vertalen in Chrome. Als je pagina's' wilt lezen in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.
Literair vertalen Masters Universiteit Utrecht.
Voorbereiding op de arbeidsmarkt. Toelating en aanmelden. Als je bent toegelaten. Collegegeld en studiefinanciering. Masters Open Day. Voor Nederlandse studenten. For international students. Kom naar de Open Day. Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans. Video van Master Literair vertalen aan de Universiteit Utrecht. Studenten en alumni delen hun ervaringen met het masterprogramma. Schrijf de stem van een ander. Vind je het leuk om met teksten te werken? Of om op basis van een bestaande tekst een geheel nieuwe, zelfstandige tekst te maken, om je stem aan een ander te lenen?
Wat is de betekenis van VERTALEN.
Groot woordenboek der Nederlandsche taal. VERTALEN vertaalde, heeft vertaald, van de eene taal in de andere overbrengen: een woord, een boek in het Duitsch vertalen; vrij, woordelijk, slaafsch vertalen. en, het vertalen; wat vertaald is of moet worden: mijne vertaling is af.
Website vertalen Vertalingen Vertaalbureau Wilkens c.s.
Wanneer wij uw website vertalen, selecteren wij daarom altijd gespecialiseerde vertalers. Zij vertalen uw webteksten zo, dat zowel de inhoud als de toon van de originele tekst overeind blijven in de vertaling. Lees ook over onze klant MyMicroInvest en hoe wij startups door middel van websitevertalingen helpen met het behalen van hun financieringsdoelen.

Contacteer ons