Resultaten voor seks

 
seks
Alles over seks na de menopauze Life MAGAZINE.
Het is vanaf hun 50 e dat de contrasten het grootst zijn. Sommige hebben totaal geen zin meer in seks en vinden dat heel goed zo. Dat komt hen goed uit, omdat ze al veel te lang een bepaalde relatie hebben.
Alle artikels over seks" Knack.be.
Mysterieuze cellen in hersenen moeten mannen aan seks doen denken. De liefde van de man gaat dan toch niet door de maag. Mannen zouden volgens een nieuwe studie in Nature neuronen in de hersenen bezitten die zich volledig wijden aan de zoektocht naar seks.
Je bent jong en je wilt niet: waarom ook jongeren weinig seks hebben De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Ik voel me daar wel slecht bij, want ik vind mijn lief nog altijd knap en ik wéét dat als ik het doe dat het waarschijnlijk wel weer fijn zal zijn, maar momenteel is het op een punt gekomen dat alles rond seks awkward is.
Seks Archieven: Charlie magazine. Seks Archieven.
VIVA-SVV, praatten wij met 10 vrouwen van 16 tot 90 jaar over seksualiteit, work-life balance en zelfbeeld. Waarom vrouwen betere seks hebben onder het socialisme. Hadden Oost-Duitse vrouwen écht meer orgasmes dan hun West-Duitse zusters? In haar boek Waarom vrouwen betere seks hebben onder het socialisme gaat de Amerikaanse.
Zeven oorzaken van pijn na de seks Zita.
Je baarmoeder ligt in dat geval niet naar voren gekanteld en tegen de blaas, maar lichtjes naar achteren en op een lijn met je vagina. Tijdens de seks kan het in dat geval gebeuren dat de baarmoeder schokjes te verduren krijgt en dat kan pijn veroorzaken.
Tips voor de eerste keer seks Condoom Anoniem.
Oftewel, hoe moet je seksen? We geven je graag wat tips voor een fijne eerste keer seks. Zorg dat jullie niet gestoord worden. Zorg dat je alleen thuis bent of bedenk een andere fijne plek waar jullie ongestoord alleen kunnen zijn.
Kim Holland: Seks kan een verbindende ervaring zijn Binnenland Telegraaf.nl.
Kim vergelijkt seks met leren tennissen: In het begin kun je het gewoon nog niet zo goed. Anne van der Woude. Honderd Friese leerlingen van NHL Stenden Hogeschool kregen dinsdag als eerste school in Nederland seksuele voorlichting van voormalig pornoactrice Kim Holland 50.
Praten over seks CM.
Home Gezond leven Leefgewoonten Veilig vrijen. Praten over seks. Met je partner, ouders of kind praten over seks is voor velen niet evident. Schroom en angst vormen de grootste drempels. Nochtans is het belangrijk om het thema aan te snijden.
Shownieuws.

Contacteer ons