Resultaten voor groene uitvaart

 
groene uitvaart
Een groene uitvaart BinnensteBuiten.
Een groene uitvaart. Begraven worden in de vrije natuur of je as laten uitstrooien over een boom om deze verder te laten groeien? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een groen leven, maar hoe doen we dat eigenlijk daarna? Trudy en Ab laten je kennis maken met de talrijke opties voor een groene uitvaart.
uitvaart
Overleden acteur Luke Perry kreeg een groene uitvaart in een champignonpak Metro.
Zijn 18-jarige dochter Sophie vertelt op Instagram hoe ze voor een groene uitvaart koos. Champignons hebben een heel nieuwe betekenis gekregen door het pak. Mijn vader ontdekte het zelf en ik heb hem nog nooit zo opgewonden gezien over iets, gaat ze verder.
Voor eeuwig gevriesdroogd De Standaard.
Twijfels tussen begraven of cremeren? Zweedse onderzoekers werken aan een ecologisch alternatief: vriesdrogen en composteren. Wie zo'n' groene uitvaart niet ziet zitten, kan de dierbare overledene tegenwoordig ook laten verwerken tot een diamant. Crematorium Lochristi, urnenveld en strooiweide. Eric de Mildt.
Het Groene Oosten, Seizoen 2, Afl. 4: Een groene uitvaart, wat is dat? Omroep Gelderland.
ARNHEM In Het Groene Oosten volgt André diverse duurzame ontwikkelingen, zo ook een groene uitvaart. Hij gaat op ontdekkingstocht bij een begrafenisonderneming om te zien wat voor mogelijkheden er zijn en hij brengt een bezoek aan een natuurbegraafplaats. Is een groene uitvaart later ook iets voor hem?
Is de Belg klaar voor de échte groene uitvaart? UitvaartPRO.be voor uitvaartprofessionals.
De kost van een uitvaart is voor vele mensen hoog, maar de groene uitvaart, kan die nog hoger maken. Toch als je de hele lijst afloopt met alternatieve opties en producten. Misschien moet men een middenweg vinden? Hoe zit het in het buitenland met de groene uitvaart?
Duurzame uitvaart.
Ook in Antwerpen creëerden we een groene mijmertuin. Waar kan u ons vinden. 03 235 40 21. Te Boelaarlei 100 2140 Borgerhout. Begrafenissen, Uitvaartverzorging Eddy Heiremans met hoofdkantoor op de Te Boelaarlei in Borgerhout, kent de wortels in de Sint-Janstraat in Borgerhout. Aan de Peperbus heeft de begrafenisonderneming al een lange geschiedenis geschreven. Het organiseren van begrafenissen en crematies behoort tot de kerntaak van het uitvaartbedrijf. Een familiale begrafenisondernemer met bijhuizen in Borgerhout, Borsbeek, Deurne en Wommelgem. Met het meest brede netwerk in groot Antwerpen verzorgt Begrafenissen Eddy Heiremans steeds een uiterst persoonlijke uitvaart.
Uitvaart Pastorale Eenheid Groene Weiden Damme.
Georges De Man, 92j, 31 maart 1928 8 december 2020, echtgenoot van Jeanne Janssens, uit de Stationsstraat in Sijsele. Uitvaart in strikt beperkte kring op zaterdag 12 december om 10 uur in de kerk van Sijsele. Maria Vandendriessche, 84j, 12 mei 1936 1 december 2020, weduwe van Wilfried Clement, uit de Sint-Jacobsstraat in Hoeke.
Uitvaartverzorging steeds duurzamer: de groene uitvaart.
Dan is het logisch om ook na de dood die lijn door te trekken. Milieubewuste mensen willen daarom een duurzame uitvaartverzorging. Uitvaartondernemers spelen in toenemende mate op die vraag in. Hierdoor zijn de keuzemogelijkheden voor een groene uitvaart steeds groter.
10 Tips voor een Groene Uitvaart - Natuurlijk Afscheid Nemen.
Begraven of cremeren. Na de uitvaart. Overzicht uitvaart regelen. Kist, mand of wade. Begraven of cremeren. Na de uitvaart. 10 tips voor een groene uitvaart. Een houten kist is geen wettelijk voorschrift, je mag ook begraven of gecremeerd worden in een mand van wilgentenen.

Contacteer ons